RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Byt, 1+1, 42m2, Slunečné pobřeží Bulharsko Cena 46 700 €

Prodej
Slunečné pobřeží / Nessebar
46 700 EUR
Plocha: 42 m2
( 1112 EUR / 1m2 )
Novinka

Byt na prodej v komplexu Sunny Beach.
Byt - obývací pokoj s kuchyňským koutem, jedna ložnice, koupelna, terasa, 1. patro, plně zařízený Roční poplatek za apartmán: 13 eur za m2. Zařízení se nachází v letovisku. 10 minut chůze od pláže. Historické město Nessebar je 6 km daleko dostupné pěšky nebo MHD. Všechny apartmány v apartmánovém komplexu jsou klimatizované a mají vlastní posezení. Jsou vybaveny LCD TV s kabel. televizními kanály. V restauraci se podávají středomořská jídla podávaná v jedinečně zařízených interiérech. Nemovitost nabízí velký venkovní bazén, vířivku, hydromasážní lůžka, bar u bazénu a hernu. K dispozici je dětský bazén a hřiště pro nejmenší hosty. K dispozici jsou lehátka a slunečníky. Za příplatek je k dispozici dětský klub na místě, který nabízí i službu hlídání dětí. Na místě jsou lázně, tenisový kurt a hřiště pro míčové sporty. Slunečné pobřeží je známé přímořské letovisko s nejkrásnějšími plážemi Bulharské riviéry. Najdete zde velmi dobře rozvinutou základnu vodních sportů a nespočet možností, jak aktivně trávit volný čas - např. vyhlášený Action Aquapark se 120 metrovou skluzavkou. Slunečné pobřeží je ideálním místem pro zábavu lidí všech věkových kategorií. Desítky klubů, hospod, diskoték a restaurací, stejně jako četná kasina, jsou důvodem, proč se Slunečnému pobřeží říká Las Vegas východní Evropy.

Pro bližší informace volejte 775 95 58 58.

 

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft