RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Nabízíme k prodeji zařízené Studio v prestižním rekreačním komplexu přibližně 100m od moře

Prodej
Slunečné pobřeží / Svati Vlas
0 EUR
Plocha: 35 m2
( 0 EUR / 1m2 )
  • ✓ S výtahem ✓ Klimatizace ✓ Na klíč ✓ Elektřina ✓ Internet Wi-fi ✓ Zařízený ✓ Luxusní nemovitost ✓ Parkovací stání ✓ Lodžie ✓ Bazén ✓ kabelová televize ✓ bez provize ✓ Vestavěná kuchyň ✓ otevřená kuchyně ✓ Koupelna se sprchou ✓ recepci ✓ zahradní plochа ✓ plastová okna ✓ Kanalizace ✓ Bazén pro děti ✓ Ostraha ✓ Komplex s fitnesem ✓ do 100 m od pláže
prodáno
Velice výhodná cena!Doporučujeme!
 
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji velmi pěkné studio s terasou v elitnim rekreačním apartmánovém komplexu ve Sv.Vlasu v Bulharsku na Slunečném pobřeží. Velice dobrá dostupnost do pláže přibližně 100 m od pláže a 500 m od přístavu DINEV Marina kde jsou k dispozici restaurace bary a kavárny.
 
Apartmán se prodává plně vybaven dle aktuálních fotografií.
 
Celková plocha 35 m2 s terasou

Roční poplatek za údržbu: 12 € za m2 z celkové užitné plochy včetně DPH.
V údržbě společných částí je zahrnuto:
údržba společných částí komplexu
údržba společně části budovy
údržby zelených ploch komplexu
údržba bazénu
celoroční strážení komplexu
osvětlení společných částí domu
 
V blízkosti se nachází lodní přístav s možností půjčení vodních skútrů a motorových člunů.V docházkové vzdálenosti je spousta obchodů, spousta restaurací a dalších služeb. Veškerá občanská vybavenost je na místě nebo v blízkém okolí.
 
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu.Tato nemovitost je velice dobrá investice k pronájmu pro turisty stačí obnovit nábytek.Rekreační komplex je velice žádaný a velice dobře se pronajíma.
 
Komplex je umístěn:
10 km od města Nessebar (muzeum pod záštitou UNESCO)
39 km od města Bourgas a mezinárodního
35 km od letiště Bourgas
90 km od města Varna a mezinárodního letiště Varna
 
Sveti Vlas se nachází v podnoži jižních svahů Stara Planina, v bezprostřední blízkosti pobřeží Černého moře. Město je vzdaleno 10 km od historického města Nesebar.
 
Městečko Sveti Vlas se nachazí severně těsne vedle nejznámejšího střediska Slunečního pobřeží a z druhé strany na jih se nachazí letovisko Elenite. Burgas leží cca 35 km jižně.Od roku 2006 získala obec statut města. Poloha střediska mezi horami a mořem činí jeho klima vhodné pro léčbu onemocnění plic a kostí. Pláž je asi 1 km dlouhá. Poloha vesnice ji řadí mezi nejrušnější turistickou oblast Bulharska.
To je Bulharská riviéra, kde jsou nejnavštěvovanější letoviska. Letovisko Svatý Vlas je znám se svou udržovanou nadstandardní kvalitní infrastrukturou.V letovisku se nachází jeden z největších a nejkrásnějších přístavů. 
 
Naše realitní kancelář působí v Bulharsku celoročně, máme zde česky hovořící realitní makléře a delegáty. Naše firma se zabývá prodejem, pronájmem a správou nemovitostí na Bulharském pobřeží v lokalitě Svatý Vlas, Sluneční pobřeží, Nessebar, Ravda. Pomůžeme Vám s pronájmem vaší nemovitosti.
 
Celoročně zajišťujeme transfery z letiště Burgas, Varny, Sofie. Dále nabízíme úklidové služby atd.
 

*Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

hubbrno-banner-prostory-cz

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft