RealityBulharsko.cz

EUR
EUR
Hledat nemovitost

Prodej apartmánu 70m2 jen 250m od pláže Cacao beach na Slunečném pobřeží

Prodej
Slunečné pobřeží / Sunny beach
68 000 EUR
Plocha: 70 m2
( 971 EUR / 1m2 )
Novinka

Byt 2kk  o výměře 70m2 kousek od Cacao beach blízko komplexu Rainbow.
Byt - obývací pokoj s kuchyňským koutem, jedna ložnice, koupelna, vlastní terasa, 3. patro, plně zařízený, klimatizace.  Roční poplatek za apartmán: 12 eur za m2.

CENA: 68.000 EUR, při rychlém jednání možná sleva!!

Byt se nachází v letovisku Sunny beach 10 minut pěší chůze od pláže. Historické město Nessebar je 5 km daleko dostupné pěšky nebo MHD.

Všechny apartmány v apartmánovém komplexu jsou klimatizované a plně vybavené. Jsou vybaveny LCD TV s kabel. televizními kanály.  Nemovitost nabízí menší venkovní bazén. K dispozici jsou lehátka a slunečníky.  V okolí supermarket 24h, lékárna, směnárna, mnoho restaurací - vše do 5min. pěší chůze.

 

Slunečné pobřeží je známé přímořské letovisko s nejkrásnějšími plážemi Bulharské riviéry. Najdete zde velmi dobrou základnu vodních sportů a nespočet možností, jak aktivně trávit volný čas - např. vyhlášený Action Aquapark se 120 metrovou skluzavkou. Slunečné pobřeží je ideálním místem pro zábavu všech věkových kategorií. Desítky klubů, hospod, diskoték a restaurací, stejně jako kasina, jsou důvodem, proč se Slunečnému pobřeží říká Las Vegas východní Evropy.


Pro bližší informace volejte 775 95 58 58.

 

Jedná se o prezentaci inzerenta, kontakt na zastupující realitní kancelář získáte odesláním dotazu na reality-bulharsko@seznam.cz

Případně nás můžete navštívit osobně v kanceláři v Brně v sídle  HUB BRNO na Cyrilské 508/7 a představíme Vám bližší podrobnosti (nutná telefonická domluva předem viz záložka KONTAKT)

Pošlete nám dotaz

π
© 2018 - 2024 Webdesign, PHP & MySQL by sparrow soft